Doe mee met mijn 3 daagse; leer intuïtief de orakelkaarten lezen!

Wil je ook intuïtief orakelkaarten leren duiden

 

"Ontdek de kracht van intuïtieve orakelkaarten! Leer hoe je deze kaarten kunt gebruiken als een persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsinstrument. Schrijf je nu in voor mijn gratis 3 daagse 'Intuïtieve orakelkaarten lezen' en laat je begeleiden door mij in de orakelkaartenwereld.

Tijdens deze cursus leer je niet alleen hoe je de betekenis van de kaarten kunt interpreteren, maar ook hoe je je eigen intuïtie kunt versterken om zo nog dieper inzicht te krijgen in de boodschappen van de kaarten. Of je nu nieuw bent in de wereld van orakelkaarten of al wat ervaring hebt, deze cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en spiritualiteit.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de magie van de intuïtieve orakelkaarten!"

Het duiden van orakelkaarten kan soms uitdagend zijn omdat er verschillende factoren zijn die van invloed kunnen zijn op de interpretatie van de kaarten.

Ten eerste zijn er vaak meerdere mogelijke betekenissen voor een kaart, afhankelijk van de context waarin deze verschijnt en de specifieke vraag die wordt gesteld. Dit betekent dat de lezer van de kaarten moet beschikken over een diep begrip van de symboliek en de betekenis van de kaarten om deze op de juiste manier te kunnen interpreteren.

Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat orakelkaarten werken op basis van de energie van de persoon die de kaarten raadpleegt en de persoon die de kaarten legt. Dit betekent dat de kaarten niet altijd letterlijk moeten worden opgevat, maar dat er rekening moet worden gehouden met de intuïtie en de gevoelens van de lezer en de persoon die de kaarten raadpleegt.

Tot slot kunnen externe factoren, zoals de omgeving of de aanwezigheid van andere mensen, de interpretatie van de kaarten beïnvloeden. Het is daarom belangrijk om een rustige en ontspannen omgeving te creëren om de kaarten te kunnen raadplegen en om de juiste mindset te hebben.

Kortom, het duiden van orakelkaarten vereist een combinatie van kennis, intuïtie en ervaring, en kan soms uitdagend zijn vanwege de complexiteit en de vele mogelijke betekenissen van de kaarten.

WAT GA JE LEREN ALS JE JEZELF AANMELD VOOR DE GRATIS 3 DAAGSE?

✔  Je leert verschillende technieken om je intuïtie te versterken

✔ Hoe je kaarten schud, reinigt en ook legt tijdens een reading

✔ Je leert over betekenissen en hoe je ze kunt interpreteren 

✔ Hoe je de kaarten kunt gebruiken voor een dieper inzicht in je leven

 

Wanneer is deze gratis 3 daagse?

Op 15, 16 en 17 Mei 2023

Compleet in je eigen tijd! Bij deze challenge hoort een Facebook groep voor deelname. Je ontvangt elke dag email met daarin een werkboek voor de dag. Ik ga zorgvuldig met je email om en hou ook niet van spam. Je leest de mail op de dag wanneer het je uitkomt en de oefeningen doe je ook die dag op je eigen tijd. We delen de resultaten via de facebook groep alwaar ik ook de interactie met je aanga. 

Zorg ervoor dat je de datum in de gaten houdt en het in je agenda schrijft. Tevens cheq je spam die dagen! Of voeg me toe aan je veilige afzenders. Zorg er wel voor dat je een eigen pak orakelkaarten hebt klaarleggen en een pen en papier. Het is niet belangrijk welk deck je gebruikt. Ik ga graag met jou en de anderen aan de slag!

Meld je onder aan deze pagina aan met je email en je doet mee. Ga vervolgens meteen naar de bijbehorende FB groep voor deelname. Wacht dan af tot 15 Mei! Zin in!

De FB groep tref je hier:  https://www.facebook.com/groups/579843393969462/

Stel je daar al even voor met je kaarten en leg me uit waarom je mee gaat doen!

Ik verloot 2 prijzen dat wil jij toch ook wel?

Als je meedoet en deze 3 daagse deelt dan maak je automatisch kans op één van de twee prijzen. Daarvoor kun je deze challenge delen en het onder de aandacht brengen bij een ander. Of je brengt de nader aan als deelnemer. De twee prijzen verloot ik live op de afsluit dag! Daarvoor doe je dus gezellig alle dagen mee!

Tot dan het is een Maandag, Dinsdag en een Woensdag! Hou je email in de gaten. Met video en oefeningen.

Ik zie jullie alvast op de fb groep!

 

Intuïtief orakelkaarten lezen

Gratis 3 daagse