fbpx

Tijdens de Heal Your Body From Within lessen leer je:

– Wat de grootste oorzaak is van ziekten, stress en ongemak in ons leven en hoe je dit kan omkeren

– De bronoorzaak vinden van ziekte/aandoeningen, weten wat de bronoorzaak is opent de deur naar heling

– Hoe je je immuunsysteem van binnenuit kunt boosten zodat je minder vatbaar wordt voor ziekten

– Hoe je meer gezondheid, een beter humeur en meer energie kunt manifesteren

– Communiceren met je lichaam om meer informatie uit een pijnlijke plek/ziekte of aandoening te halen, ons lichaam is ons feedback systeem en wil ons er iets mee vertellen

– Dat zelfs een chronische aandoening kan genezen en hoe zelfs het doorgeven van erfelijke aandoeningen van generatie op generatie gestopt kan worden

– De juiste stappen doorkrijgen vanuit je intuïtie over hoe je een aandoening kan genezen

– Self body) dearmouring, een techniek om vastzittend stress/trauma in je lichaam te vinden en te releasen. Trauma, verdriet en angst uit het verleden dat niet goed verwerkt is nestelt zich in ons fascia en blijft een lage frequentie uitzenden. Leer een techniek om dit opgehoopt trauma, wat je kunt herkennen aan een pijnlijke plek, te releasen

– Een 8 minuten Quantum Field Healing techniek waarmee je het manifesteren van ongezonde cellen in je lichaam stopt. 

* Disclaimer. Ik ga uit van een complete benadering waarin de medische wereld, alternatieve geneeskunde en energie heling samen komen om te genezen. Consulteer ook altijd een arts wanneer er zich een medische aandoening voor doet. 

De wetenschap is het er over eens dat 95% van de ziekten wordt veroorzaakt door stress

De oorzaak van stress is ALTIJD terug te herleiden naar een negatieve overtuiging in je onderbewustzijn of het niet luisteren naar, het volgen van en het leven vanuit je intuïtie. 

In deze tijd waarin corona de kop op steekt, en voornamelijk mensen treft die al een ziekte onder de leden hebben, is het meer dan eens duidelijk dat het allerbelangrijkste wat we kunnen hebben in ons leven onze gezondheid is. We hoeven niet ziek te zijn!

Op mijn 23e werd er bij mij een chronische darmontsteking geconstateerd met reumatische uitzaaiingen in mijn gewrichten. Ik zou moeten leren leven met altijd pijn en veel medicatie was de boodschap.

Nadat geen enkel medicijn leek te werken ben ik vanuit wanhoop gaan zoeken naar antwoorden buiten de reguliere geneeskunde, ik voelde dat het gewoon niet de waarheid was dat dit mijn eindbestemming was. Mijn aandoening was ontstaan in een periode van heel veel stress, zou er een andere oorzaak of oplossing kunnen zijn? Vandaag de dag ben ik medicijn en pijnvrij en is mijn colitus ulcerosa ZONDER MEDICATIE onder controle met heel heel af en toe een lichte opvlamming en heb ik ook geen hooikoorts, zonneallergie en een tarwe allergie meer!

Ons lichaam is een feedback systeem en zal ons door pijn of ziekte laten weten dat er iets niet in waarheid is in je energie. Ziekte, pijn of een ongeval gebeurt niet zomaar en toevallig, het wil ons altijd iets vertellen. Vallen van je fiets, je been breken, langdurige onverklaarbare pijn in je schouder, burnout, depressie, chronische ziekte, migraine, alles wil je iets vertellen.

Als we niet luisteren naar wat ons lichaam ons wil vertellen, eerst door kleine signalen, dan zullen de signalen steeds heftiger worden tot er een “ziekte” gemanifesteerd wordt in ons lichaam. Wat wil mij dit leren ipv waarom overkomt mij dit, is de nieuwe energie waaruit jij voortaan naar je lichaam leert luisteren.

De medische wereld is voornamelijk gericht op het weghalen van de symptomen, maar naar de bronoorzaak wordt niet gekeken. We zijn energie en alles wat zich in het fysieke manifesteert is altijd eerst een gedachte geweest. De bronoorzaak weghalen die ALTIJD een “spirituele betekenis’ heeft is de enige weg naar echte genezing. Leer om naast de medische kant ook de spirituele kant te bekijken.

Een voorbeeld hiervan zie je vaak bij 1 van de meest slopende ziektes zoals kanker. De behandeling slaat met geluk aan, de persoon wordt genezen verklaard maar na een aantal jaar komt het terug en heftiger dan ooit. Waarom? Omdat enkel de symptomen weggehaald zijn maar de bronoorzaak, de reden waarom het gemanifesteerd is in het fysieke is niet opgespoord en geheeld. 

Het goede nieuws: We hebben de superpowers om onszelf te helen van binnenuit!

Maaike van Rheenen – Founder of Spirit School

Intuition Wisdom Institute Intuitive Life coach, DNA healer, business mentor

Official trainer at Intuiton Wisdom Institute / Universal Intelligence Australia. Modules: Connecting to higher self, subconscious reprogramming and self healing 

Tantric/shamanic body dearmourer level 1

Reiki practisioner