fbpx

Herontdek en leer jouw inner superpowers gebruiken in de Intuition Mastery!

Je hebt de superkracht om jouw mooiste en gelukkigste leven op aarde te creëren. Praktische spiritualiteit in een down to earth jasje.

In dit 9 weken traject leer je o.a je connectie/communicatie met je intuïtie/hogere zelf te herstellen en te gebruiken, leer je hoe je de bronoorzaken van al je problemen en struggles kunt vinden en helen in je onderbewustzijn en leer je hoe je je droom leven bewust kunt gaan creëren door te co-creëren en manifesteren vanuit je hogere zelf connectie.

De meest diepgaande cursus van Nederland over bewust je leven manifesteren. Je leert niet alleen over de “praktische” en “technische” kant waarmee je alles kunt manifesteren wat je wenst maar je leert ook over THE BIG SECRET waar bijna niemand anders over praat.

Dat is manifesteren vanuit je intuïtie/ziel ipv vanuit je ego/mind. En ik beloof je dat juist DAT je mooiste en gelukkigste leven gaat brengen. Jouw intuïtie wil niets anders dan jouw mooiste, gelukkigste leven en een life purpose business vol toffe klanten en een overvloed aan geld in jouw leven brengen. Tap in op deze magische bron en poort naar het manifesteren van een leven dat nog mooier is dan wat je mind ooit voor jou had kunnen bedenken.

Leer jezelf helen in de Heal Your Body From Within Mastery.

Je hebt de superpowers om je lichaam te helen.

Elke aandoening, pijn of ziekte heeft een bronoorzaak en wil jou iets vertellen.

Je lichaam is een feedbacksysteem en communiceert met ons. Wanneer we weer leren luisteren en communiceren met ons lichaam kunnen we ons lichaam helen.

Wanneer je de bronoorzaak vind en heelt van een ziekte of aandoening, kun je jezelf genezen. Of het nu een chronische ziekte is of een vage pijnklacht die blijft terug komen, je kunt jezelf helen. De medische wereld kijkt vaak helaas nog niet verder dan de symptomen en hoe deze te bestrijden. Ware genezing ligt in jouw kern, bij het vinden en helen van de bronoorzaak. Leer je lichaam helen in deze 7 daagse cursus.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly