Cursussen

Cursus mediumschap

 

Online uitvoering

15 Fraaie lessen die je in je eigen tijd kunt doen. Na afloop ontvang je een certificaat van bekwaamheid. Mediumschap is iets wat men kan aanleren. Alleen heeft de één meer aanleg dan de ander. Mediumschap roept je! Een open instelling en een liefdevol hart brengen je heel ver. We zijn vergeten hoe we onze intuïtie kunnen gebruiken. Deze fraaie cursus is er voor beginners en gevorderden. Ik leg je de stof in duidelijke stappen uit! Ben zelf ervaren medium, trance, psychosociaal en paramedisch. Daarnaast hypno en regressie therapeut.

De lessen bevatten theorie, opdrachten, meditaties, visualisaties en video's. Je schakelt gemakkelijk van de ene les naar de andere. Wanneer je genoeg hebt geoefend en de stof je eigen is dan kun je een digitale toets aan vragen. De leerstof blijft een vol jaar op de academie staan. ook hierna is er verlenging mogelijk.

 

Nu ben je vast benieuwd naar de lessen die je gaat volgen?

 

Les 1   Aarden en gronden. Bescherming vragen en een veilige werkruimte opzetten. Plus meditaties.

Les 2   Wie zit er in jouw spirit team en het ontmoeten van je gidsen. (Met wie werk je vanuit het universum?)

Les 3   Chakra en Aura leer

Les 4  Aura's leren zien en de betekenis van kleuren

Les 5   Afstemmen op foto's en voorwerpen (je leert dus foto's lezen maar ook een goede consultopbouw neerzetten)

Les 7   Werken met orakelkaarten en kaarten duiden (je leert kaarten goed te duiden en er een verhaal van te maken)

Les 8   Familielijnen opschonen en energetische familie opstellingen

Les 9  Blokkades in balans brengen en afstemmen op pijnstukken (healingen geven)

Les 10  Automatisch schrift

Les 11  Soulreadingen geven

Les 12  Entiteiten verwijderen, ook op afstand

Les 13  Wat is je zielsmissie? Plus een prachtige lange zielmissie meditatie

Les 14  Werken met krachtdieren/spirit animals

Les 15  Start je eigen bedrijf en meer hierover

 

Zoals je ziet is het een totaal pakket waarmee je jouw hele leven allerlei diensten kan aanbieden. De modules die ik gemaakt heb zijn niet te lang en niet tekort, vergeet niet dat je steeds ook oefent en daar kun je dan ook het meeste tijd instoppen. Hoe snel je hier doorheen gaat kan ik niet voorspellen dat ligt er aan hoe vaak je kan oefenen. Maar je mag er zo lang over doen als je wilt.  Uiteraard kun je het ook al leren en tevens meteen in de praktijk uitvoeren. Deze cursus kun je prima doen naast werk, gezin en andere studies.

Bestel deze cursus nu en je betaald een actie prijs van slechts 50 euro. (Zelf heb ik echt ruim 2000 euro betaald voor mijn mediumschaps opleiding!) Ik wil vooral spiritualiteit betaalbaar houden voor mensen. Je kunt deze cursus doen om jezelf spiritueel te ontwikkelen. of omdat je anderen of jezelf er mee wilt helpen. Misschien wil je wel een eigen praktijk opstarten net als dat ik heb'.

Bestel je op dit moment dan ontvang je niet alleen de cursus maar je krijgt ook een consult met mij cadeau één op één via zoom van 90 minuten. Hierin kan ik met je kijken waarom je praktijk niet loopt, of wat jouw zielsmissie is en daarnaast kun je ook jouw gaven oefenen of al je vragen stellen. Dit is in te zetten wanneer je wilt. Vooraf je cursus of er na of ergens in het midden.

Dus een gehele cursus mediumschap plus een één op één zoomgesprek (Online) om te zien waar jouw gaves liggen en jouw zielsmissie helder krijgen. Hoe je praktijk gaat stromen en wat je het beste kunt neerzetten in je leven.

Een gouden aanbod! Waar je voor altijd iets aan hebt! Dat gesprek kost normaal 50 euro maar is nu gratis. De cursus mediumschap is normaal 119 euro maar nu dus 50

Jij betaald dus geen 169 euro maar 50 euro!

Mogelijk vind een ander dit aanbod ook interessant.  Daarom staat het je vrij om deze pagina te delen bij jouw geïnteresseerde kennissen. 

Rating: 5 sterren
1 stem

Cursus hsp kindertherapeut

Cursus tot kindermediumschap/hsp intuïtief therapeut. Wat een mooie kans! 

Cursus hsp kindermedium

Zelfstudie via online leeromgeving. 

Slechts 99 euro excl. btw. Wanneer je deze cursus nu afneemt kun je tijdelijk deze cursus aanschaffen voor 50 euro dat is een enorme korting en het is een hele geliefde cursus.

Volledige cursus, toets, certificaat, maar wel met videolessen, geluidsfragmenten en visualisaties. Helder uitgelegd, creatief-energetisch en uitsluitend een korte termijn voor deze prijs, dan wordt het de helft duurder! naar de normale prijs.

Nergens meer betaalbaar! 

 

Lieve jij 

Ben je dol op kinderen en zou je graag jezelf (nog meer) willen ontwikkelen op spiritueel niveau?

Zou je met kinderen willen werken en hun gedrag ook meer willen begrijpen? Je houdt niet van labels opgeplakt krijgen en weet dat deze mooie kinderzielen iets anders te doen hebben op aarde?

Jij kunt van waarde zijn en kinderen helpen met labels: autisme, adhd, moeilijk verstaanbaar gedrag, hoog-gevoeligheid enzv.

 Je kunt er zijn voor kinderen die heel bewust en spiritueel zijn. En hun helpen met hun gevoeligheid.

 Leer je eigen kinderen beter begrijpen en breng rust aan in huis in het gezin. Je werkt ook met de ouders en met jon volwassenen.

De cursus is er voor ervaren coaches en therapeuten maar zeker ook voor beginners.

We gaan samen intensief en creatief aan de slag in mijn gloednieuwe cursus: hsp kindermedium.

Het is een cursus waarbij zelfstudie komt kijken maar dit kun je prima doen naast andere dingen.

Na afloop met toets en certificaat.

Veel kinderen vertonen boosheid en een onbegrepen gedrag. Zijn woedend, angstig of horen stemmen. Wij gaan werken met spirituele en bewuste kinderen van 0 tot 18 jaar.

Kinderen die altijd alles opnemen uit hun omgeving en vaak niet begrijpen wat van hij is en wat van de ander.

We werken niet met ratio maar met gevoel.

We voelen in wat nodig is en kijken naar energetische pijnstukken. Naar ballast in familie lijnen en veel meer. Leren contact te maken met gidsen, op zielsniveau naar het kind te luisteren en entiteiten verwijderen.

Afstemmen, blokkades in balans brengen, healen, vorig levens, innerlijke kindstukken, overleden kinderen, afstemmen op ongeboren kinderen en veel meer. We werken met krachtdieren en hoe je het kind zelfvertrouwen kunt geven.

Ik  ben een ervaren medium, healer en therapeut.

Kosten zijn slechts 99 euro excl btw, maar nu 50 euro!

Meld je aan, door te bestellen. Na betaling ontvang je meteen je factuur. Mail mij daarna op praktijkavelie@gmail.com dat je deze cursus hebt gekocht, en dan ontvang je van mij de inlogcodes om mee te doen. 

Bonus nu tijdelijk bij deze cursus een gratis 90 minuten durende zoomcall met mij om jouw zielsmissie en gaven helder te krijgen. Vraag daar ook om. In te zetten op een moment wat je schikt. Voorafgaand of na je cursus wat je zelf zou wensen.

Normaal is de cursus 99 euro en de zoomcall 50 euro mu betaal jij 50 euro voor beiden. Je bespaart dus 99 euro. Ook een gouden pakket om mee aan de slag te gaan. Want je Leert een leuke studie waarmee je blijvend hsp kinderen kan helpen als therapeut en je hebt een waardevolle call. Zodat je weet hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Bestellen kan vanaf nu maar let er op dat dit slechts tijdelijk kan. Anders gaat de prijs omhoog en heb je geen zoomcall er bij. Zolang je nog het bedrag van 50 euro ziet staan claim je deze aanbieding.

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Cursus leer waarzeggen met de lennormand kaarten

Lieve leden, misschien is onderstaande cursus leuk voor jou?

Leren waarzeggen met de lennormand kaarten

6 weekse training online via Zoom in een groep samen oefenen en daarnaast ontvang je de online leer academie er bij als handig naslagwerk.

Wanneer? op 23 Mei, 30 Mei, 6 Juni, 13 Juni, 20 Juni en 27 Juni van 10 tot 12 u of van 19 tot 21 u. Kies uit een middag of avond groep. Elke keer op een Dinsdag.

Jouw bijdrage is 60 euro voor 6 dubbele lessen (in totaal 12 uur). Mis je een les dan is die terug te zien. Dus eigenlijk heb je de hele cursus voor een normaal uurtarief! Na afloop met een certificaat van deelname.

Leer de kaarten duiden en inzichtelijk te maken voor jezelf of een ander. Boeiende cursus, incl. meditatie en uitleg over intenties meegeven, schudden en legpatronen. In elke les behandelen we 6 kaarten en gaan we oefenen. Zorg je zelf voor een pakje lennormand kaarten? Die kun je heel voordelig bestellen online!

Geef je gauw op vol is vol!

praktijkavelie@gmail.com