Ervaren dat jouw dierbare overledene nog aanwezig is

Binnenkort de geweldige workshop om te communiceren met jouw overleden dierbare! Gewoon online vanaf je eigen huis. Laat je email achter en ik ga je binnenkort de informatie toesturen. Veilig, vertrouwd en betaalbaar.

Het kan zijn dat je te maken hebt (gehad) met een dierbare die is komen te overlijden. Uit eigen ervaring weet ik wat voor zielenpijn dit doet! Daarnaast werk ik als rouwtherapeut en medium dus kan ik je helpen bij deze processen. Met een zorgachtergrond heb ik ook voldoende ervaringen meegemaakt.

Je geliefde, jouw dierbare is er niet meer. Daar moet je eerst aan wennen en de meeste mensen willen dit liever of niet liever niet accepteren. De verwerking start met rouw. Je zal echt wel op een punt komen dat je graag nog van alles had willen vragen aan jouw partner, opa, oma, vader, moeder, kind, of misschien een ander familie lid. Of misschien heb je wel een huisdier en mis je deze vreselijk? Ik wil je aanleren hoe je contact kunt krijgen met een overleden dierbare want dat is prachtig!

Ik kan me dat zo goed voorstellen dat je dat zo graag zou willen! Hoe gaat het nu met degene? Heeft deze pijn gehad of geleden? En kan een overleden persoon je bijvoorbeeld horen of zien?

Een andere reden kan zijn dat je wilt leren channelen omdat je met je mediamieke gaven wilt werken en dat je graag goed wil leren afstemmen.

Ik wil je vertellen dat de dood niet het einde is! Je doet alleen je fysieke jas uit. Voor achterblijvers is het een heel naar gevoel en gemis. Degene die naar boven gaat die heeft daar minder moeite mee. Die is vaak al een stapje voor! Ik leer je deze gebeurtenissen vanuit een ander perspectief bekijken, zo heeft een ziel een taak op aarde. En als je komt te overlijden dan is het ook echt jouw tijd. Als medium weet ik dat mensen vaak heel aards denken. We hebben moeite met bijvoorbeeld de leeftijd dat iemand sterft. We hebben ook moeite om los te laten. De ziel blijft altijd bestaan en heeft een zielentaak hier op aarde.

Jij bent je dierbare kwijt, en je begrijpt dat deze niet meer fysiek terugkomt. Ik wil jou leren hoe het mogelijk is om toch te ervaren en te voelen dat jouw dierbare bij je is. Degene komt nu anders binnen, je moet wel weten hoe. Veel mensen kunnen dit niet goed ervaren en hebben dat lijntje niet. Ik ga je dat veilig leren!

Ik gun je namelijk rust zodat je verder kunt! En tevens dat je contact kan maken met een overleden dierbare! Dan kun je ook ervaren dat je nooit meer alleen bent en dan zal je verdriet ook kunnen afnemen. Er is zoveel te leren over leven na de dood. Zoveel wat we op aarde niet snappen. Ik ga je daar allemaal in meenemen. Of je dierbare nu pas gestorven is of al een tijdje terug. Jong is overleden of wat ouder dat maakt namelijk niets uit! Ook niet de manier waarop. Je zult snel ervaren dat ze er alles aan doen om je bij te blijven staan. Wellicht ben je ook geïnteresseerd of ze je komen ophalen. Binnenkort organiseer ik een workshop online over communiceren met overleden dierbaren. Zet jezelf op de lijst om deel te nemen (vrijblijvend) dan hou ik je op de hoogte van de

 

Doe binnenkort mee met de online workshop! Connect met je geliefden!

Leer communiceren met jouw overleden dierbaren

Connect je geliefden en doe mee! Geef je vrijblijvend op om verdere informatie te krijgen zo snel als dat kan.

Hieronder kun jij je email achterlaten en op die manier ontvang je automatisch meer informatie over jouw overleden dierbare. Hoe maken ze zich kenbaar aan jou? Hoe merk je ze op en kun je weer verder? Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, ik hou zelf ook niet van spam! Leer de tekens ontvangen hoe je opmerkt dat degene bij je is!

Ik steun je als je opzoek bent naar zingeving in je leven. Wanneer jij de kracht en het vertrouwen terugzoekt na het overlijden van een dierbare help ik je om bewust weer iets van je even te maken. Er is meer in het leven en we zijn allemaal verbonden met een groter geheel. De fysieke dood bestaat maar wij zijn meer dan ons lichaam. De ziel is onsterfelijk.

Hoe zou het voor je zijn als je de dierbare kan voelen?

Of als je tekens en antwoorden kunt krijgen?

Zou je liefdevol willen leren communiceren met overleden dierbaren?

 

Vraag vrijblijvend informatie aan over de workshop en laat me jou meenemen naar hun leefwereld. Zonder dat je denkt dat het eng is of niet waar kan zijn! 

Veel liefs, Dina

Online workshop: Connect met je geliefden

Leer communiceren met overleden dierbaren. Veilig, in groepsverband, online via zoom met medium.

Laat je reactie achter als je mee zou willen doen!

Reactie plaatsen

Reacties

Carla
3 maanden geleden

Wanneer is dit en wat zijn de kosten.