fbpx

Intuitive Masters coach opleiding

 

Intuitive Masters coach opleiding

over de spirit guidance coach opleiding:

 

Wordt DE expert in jouw vakgebied door te leren om feilloos samen te werken met jouw intuïtie/hogere zelf. Instant healing, instant transformatie, instant succes gegarandeerd.

Als Intuitive Master Coach weet jij binnen 2 minuten WAT jouw doelgroep of klant nodig heeft om tot de doorbraak te komen met zijn/haar probleem door in te tunen op informatie vanuit een hoger bewustzijn. Hiermee help jij je klanten niet 1 stap verder maar vaak 10 stappen verder in 1 sessie. 

Jij leert de MEEST effectieve en snelle manier om jouw klant op een diep level te helpen met zijn/haar probleem.

Life, kids & business coaching 3.0 in samenwerking met het Universum.

Als Intuitive Master Coach leer je feilloos aanvoelen vanuit een hoger bewustzijn wat de bronoorzaak is van iemands probleem. Je leert op de meest effectieve, diepgaande en snelle manier jouw klanten helpen. Wordt de expert op jouw vakgebied door 

Elke probleem wat we in het hier en nu ervaren heeft een bronoorzaak en deze ligt vaak diep verscholen in ons onderbewustzijn waar we er zelf niet bij kunnen. De bronoorzaak is altijd terug te herleiden naar een gebeurtenis in onze jeugd, tijdens de zwangerschap of in ons vorige leven. 

Deze gebeurtenis heeft een set beperkende overtuigingen gecreëerd die in het nu zorgen voor problemen.

Enkele voorbeelden zijn:

– angst/fobieën/trauma

– stress

– burn out/depressie

– onzekerheid

– gebrek aan zelfliefde

– zelfsabotage

– gezondheidsproblemen/(chronische)ziekten/pijn klachten

– problemen op het gebied van geld

– problemen op het gebied van liefde en relaties

– slaap problemen

– faalangst/uitstel gedrag

– gebrek aan succes in een bedrijf/carrière

– twijfels in richting kiezen/life purpose

Eigenlijk is geen probleem te groot of te klein voor jou als Intuitive Master Coach. Je leert om met elk probleem of vraagstuk te werken. Als Intuitive Master Coach leer je om direct de bronoorzaak te vinden van het probleem van jouw klant en heb je de tools om de bronoorzaak te kunnen helen, verwijderen en transformeren waardoor het probleem in het hier en nu losgelaten kan worden.

Inspiratie ten top! Wat een voorbeeld en wat een teacher! Bijzondere ervaring om een cursus te mogen volgen en van Maaike te mogen leren!

Lies Frenay

Maaike laat jezelf kijken naar je zelf. Hoe en wat je kan doen om je rugzak leeg te slingeren. Dit kan niet in 1 keer, maar Maaike geef je daar wel de juiste handvatten voor. EN DAT IS PAS HET BEGIN.

Chantal Burghoudt

Maaike heeft mij geleerd om terug mogelijkheden te zien. Ik zat vast in een leven waar ik niet helemaal gelukkig mee was. Ik was er van overtuigd dat er geen uitweg was maar nu zie ik zo veel mogelijkheden en weet ik eindelijk waar ik gelukkig van word. Maaike gaf me de tools om mijn leven te veranderen

Naomi Rutgeerts

transformatie

Al het werk dat je vanaf nu voor een ander gaat doen in je coaching doe je ook voor jezelf en alle mensen op de planeet. Wil je werkelijk Quantum Leap stappen vooruit maken in jouw eigen groei? Dan is anderen helpen door middel van deze vorm van coaching echt iets voor jou!

Je duikt diep in de wereld van transformatie vanuit een hoger bewustzijn, transformeer jezelf, transformeer anderen en transformeer uiteindelijk de wereld! The sky is the limit met deze vorm van coaching, je kunt hiermee werkelijk elk probleem oplossen waar je klant mee komt.

De Intuitive Master Coach opleiding start weer in april 2021. Voor aanvang van de opleiding start je met het 9 weekse online Awaken Your Inner Superpowers voortraject.

Wow…zwaar onder de indruk van een sessie in het kader van persoonlijke ontwikkeling – intens, heerlijk, eerlijk en kristalhelder. Nieuwe inzichten gekregen, focus is aan en mijn mindset staat vastgepind. Lieve Maaike, ik ben je zo ontzettend dankbaar voor wat je me gegeven hebt vanavond!

Mariska Buster

In 1 woord: GEWELDIG!! Na 1 sessie ben ik zoveel negatieve energie kwijt!! Ik liep tegen een aantal dingen aan in mijn werk, maar nadat jij de belemmeringen weggehaald hebt groei ik super! M’n business heb ik anders aangepakt en ik trek alleen nog maar positieve mensen aan! Ik ben weer volop aan het knallen en ben echt super blij dat jij mijn leven ingekomen bent. Dank je wel lieverd! So much love

Sabine Elma

Een tijd geleden heb ik iets traumatisch meegemaakt. Een jaar therapie gehad maar toch had ik het nooit helemaal kunnen verwerken. De sessie hierover met Maaike was echt onbeschrijfelijk! Ik heb het een plekje kunnen geven, de pijn die ik had heeft plaatsgemaakt voor liefde!
Roxanne Bolle

download

hier de

brochure

(Brochure 2021 nog niet beschikbaar)

Ik was benieuwd naar de cursussen die Maaike geeft. Daarom ingeschreven, meteen enthousiast geraakt en zelf ook begonnen met de opleiding. Dat zegt wel genoeg hoe fantastisch Maaike mensen kan helpen en enthousiasmeren. Heel veel succes!

Cora Unk

Maaike is op mijn pad gekomen en bij haar heb ik geweldig, goede en krachtige trainingen mogen volgen.

In korte tijd heb ik zo’n grote, positieve groei en ontwikkeling doorgemaakt, dat dit zelfs door mijn omgeving is opgevallen en wordt benoemd.

Net als Maaike heb ik altijd al geweten dat het leven anders werkt dan dat ons is bijgebracht, waarbij intuïtie de allerbelangrijkste zintuig is die we rijk zijn.

Inmiddels ben ik verder gegaan met vervolgtrainingen.

Susanne Bouman

Ik ben zo blij dat ik dit ben tegen gekomen. Was wel lichtelijk sceptisch of dit wel echt zou zijn. Maar heb zoveel nieuwe inzichten gekregen nu beter kan connecten met mezelf! Dankzij Maaike! Je bent een geweldig mens met zoveel kracht en power en goede inzichten! Ik raad het je echt aan!!!

Julia Versloot

Informatie en FAQ over de opleiding

Kan iedereen dit leren of moet je super spiritueel zijn?

Ja, iedereen kan dit leren. Iedereen is intuïtief en heeft een connectie met zijn/haar hogere zelf. De opleiding en het voortraject zijn zo opgebouwd dat iedereen die zelfs nog nooit de communicatie met zijn/haar intuitie bewust gebruikt heeft stap voor stap meegenomen wordt in het proces naar een ijzersterke connectie met je hogere zelf en uiteindelijk naar intuïtief kunnen coachen, helen en tramsformeren.

Ps. Maaike dacht zelf vroeger ook helemaal niet spiritueel te zijn en dit nooit te kunnen leren 😉

Hoe lang duurt de opleiding en wanneer zijn de online lesdagen?

Totale duur van de opleiding: 6 maanden

Voortraject: 9 weken Awaken Your Inner Superpowers live online of in eigen tempo (video cursus)

Intuitive Masters Coachopleiding: 6 live online cursusdagen van 11.00-16.00

*alle lesdagen worden opgenomen, mocht je er niet live bij kunnen zijn dan kun je de lesdag via de opname alsnog volgen en de oefenopdrachten op een eigen tijdstip oefenen met 1 van de andere deelnemers.

De inhoud van de opleiding

Dag 1: versterk je intuïtieve vermogens, leer intunen op de energie, de hogere zelf en het onderbewustzijn van iemand anders.

Dag 2: Een sessie leren geven 1.0. Beperkende overtuigingen vinden in het onderbewustzijn van je klant die een blokkade of probleem veroorzaken in het nu. je leert de tools en technieken om deze blokkades/beperkende overtuigingen te helen, verwijderen en transformeren. 

Dag 3: Een sessie leren geven 1.2. Innerlijk kind heling, werken met energie & leer freeflowen, vertrouw en laat je leiden door je hogere zelf tijdens je sessies.

Dag 4: Chakra heling, de ego weerstand tot heling weghalen, werken met lichamelijke klachten/ziektes. Werken in de praktijk, into + medische disclaimer. Ontdek jouw life purpose, jouw missie en unieke gifts & talenten als coach + ontdek hoe jouw hoger zelf het liefste werkt zodat jij jouw meest effectieve manier van coachen gaat ontwikkelen en super confident wordt in wat je doet.

Dag 5&6: Leer in de toekomst kijken voor jezelf en je klant, leer hoe je ontdekt welke keuze/richting de juiste is volgens jouw life purpose pad. Je leert succesvol je coaching business lanceren via mijn intuïtieve bridging the gap methode. Tijdens deze dagen download jij jouw aanbod, leer je intunen op jouw ideale klant en doelgroep, bepaal je je prijs en leer je succesvol je aanbod lanceren en een magneet te worden voor jouw klanten. Tijdens deze dagen werken we ook veel aan blokkades en onzekerheden die jouw succes als Intuitive Master Coach in de weg staan.

Extra:

4 q/a calls voor al je vragen en extra supprt

1 live online examen dag

Reiki 1 inwijding van Maaike om je intuïtieve vermogens te vergroten en je kanalen om nog beter te kunnen werken met energie te vergroten.

2x een 1 op 1 sessie met een ervaren Intuitive Master Coach om de verschillen in hogere zelf werkwijzes te ontdekken. Dit helpt je om jouw eigen unieke manier van coachen nog beter te ontdekken + je kunt deze sessie inzetten op een grote blokkade die je zelf ervaart en hier heling op ontvangen door een ervaren Intuitive Master Coach.

Wat is de investering voor deze opleiding?

De kosten voor deze opleiding zijn 5555,- exclusief btw.

Betalen in 12 termijnen van 555,- excl. btw is ook mogelijk.

Hoeveel tijd kost deze opleiding mij?

Naast de live online lesdagen krijg je ook huiswerk mee om oefensessies in te plannen. Reken hier 1-2 uur per week voor.

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen worden online gegeven via zoom. De lessen zijn zeer praktijk gericht, tijdens de zoom bijeenkomsten besteden we de meeste tijd aan oefenen op elkaar. Hiervoor word je in zoom opgedeeld in aparte ruimtes waarop je 1 op 1 oefent met een andere deelnemer.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja. Betalen in 12 termijnen van 555,- excl. btw is ook mogelijk.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Om je aan te kunnen melden boek je een 1 op 1 video call met Maaike.

Dat kan via deze link: https://maaikevanrheenen.as.me/intuitivemasters