fbpx

DNA Ziels Reading & Healing. Wat is dat precies?

Wow…zwaar onder de indruk van een sessie in het kader van persoonlijke ontwikkeling – intens, heerlijk, eerlijk en kristalhelder. Nieuwe inzichten gekregen, focus is aan en mijn mindset staat vastgepind.Lieve Maaike, ik ben je zo ontzettend dankbaar voor wat je me gegeven hebt vanavond! <3

Mariska Buster

Een tijd geleden heb ik iets traumatisch meegemaakt. Een jaar therapie gehad maar toch had ik het nooit helemaal kunnen verwerken.De sessie hierover met Maaike was echt onbeschrijvelijk! Ik heb het een plekje kunnen geven, de pijn die ik had heeft plaatsgemaakt voor liefde!

Roxanne Bolle

Binnen 2 minuten krijg ik door wat de bronoorzaak van je probleem is en je vertellen waar het vandaan komt. Vervolgens heel het probleem bij de bron, daar waar het ontstaan is.

Ik gebruik hiervoor mijn ijzersterke connectie met het universum, mijn intuïtieve gaves, DNA healing technieken, Reiki energy, chakra heling en innerlijk kind heling.

Mijn vorm van “coaching” is zo krachtig dat 1 sessie je direct 10 stappen verder helpt of zelfs je probleem oplost waar je al weken/maanden/jaren mee rondloopt.

Ik heb een ijzersterke connectie met het universum waarvanuit ik contact maak met jouw energie en je onderbewustzijn. Ik help je op ziels en dna om blokkades en patronen waar je in vast loopt los te laten. 

Voorbeeld onderwerpen:

 • Gebrek aan zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde
 • Geld & business blokkades
 • Liefde, familie en relaties
 • Kinderen en huisdieren
 • Zelfsabotage
 • Gezondheidsproblemen
 • Versterken van je intuïtie

Blokkades zijn diepgewortelde beperkende overtuigingen in je onderbewustzijn die er al van kleins af aan zitten, waar jij zelf vaak niet bij kunt of die jij zelf niet kunt zien. Een blinde vlek die je weerhoudt om uit het patroon te breken.

Deze beperkende overtuigingen kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat:

 • Jij het gevoel hebt vast te zitten in je leven
 • Jij kampt met je niet goed genoeg voelen
 • Je last hebt van onzekerheid, twijfel of angsten
 • Je niet verder lijkt te komen op het gebied van geld, business, succes
 • Je problemen ervaart op het gebied van zelfliefde, liefde en relaties
 • Je geen grenzen aan durft te geven of verlangens durft uit te spreken
 • Je problemen hebt met je eigenwaarde

Je kunt met elk probleem en elke vraag bij mij terecht.

De sessies zijn op afstand waarbij jij thuis ontspannen gaat liggen en naar muziek luistert. Je zult voelen wanneer ik met je energie bezig ben. Na afloop van de sessie ontvang je van mij een uitgebreide spraakmemo met een verslag van de sessie, de bronoorzaak, de heling, de aandachtspunten, eventueel huiswerk en alles wat er doorgekomen is.

Zelfhulpboeken, therapeuten en psychologen etc. werken vaak allemaal met jouw bewustzijn, ze kunnen je enkel kleine stapjes vooruithelpen omdat ze het echte probleem, wat in jouw onderbewustzijn zit, vaak niet kunnen oplossen.

Ik vergelijk dit vaak met naar de dokter gaan met eczeem, de dokter schrijft een zalfje voor en als je dit op de eczeem plek smeert dan zal het weg gaan. Maar dat is maar tijdelijk! Het eczeem zal op een andere plek weer terugkomen of op dezelfde plek als jij stopt met smeren.

Waarom? Omdat de echte oorzaak die ervoor gezorgd heeft dat het eczeem ontstaan is, niet weggehaald is.

Precies dat is het verschil tussen intuïtieve coaching en healing en andere vormen van therapie. Ik haal de diepliggende oorzaak bij je weg en word meteen naar de bron van het probleem geleid.

Van Angst naar Liefde

Van negatief denken naar een positieve mind

Van zelfsabotage naar zelfliefde

Van stress naar inner peace

Van onzekerheid naar zelfvertrouwen

Van tekorten naar overvloed

Van ziekte naar gezondheid

Van bindingsproblemen naar echte verbinding

Van blokkades naar flow

Van overleven naar leven

Van onveiligheid naar vertrouwen

“Coaching met een open mind, op een manier die je waarschijnlijk nog nooit eerder ervaren hebt.” 

Dank je wel lieve Maaike, voor het weghalen van mijn blokkades. Ik wist dat ik ze had, maar waar ze vandaan kwamen en vooral hoe ik ervan af moest komen, wist ik niet! Jij wel!! Je hebt mij enorm geholpen, elke dag voel ik het verschil.

Karin Sluijter

Maaike heeft mij geleerd om terug mogelijkheden te zien. Ik zat vast in een leven waar ik niet helemaal gelukkig mee was. Ik was er van overtuigd dat er geen uitweg was maar nu zie ik zo veel mogelijkheden en weet ik eindelijk waar ik gelukkig van word. Maaike gaf me de tools om mijn leven te veranderen

Naomie Rutgeerts

Quantum Leap Transformatie Traject

10 weken, elke week een 1 op 1 sessie met mij = quantum leap transformatie op alle vlakken van je leven en/of business.

10 sessies waarbij ik op het diepst niveau mogelijk jou help om je blokkades te transformeren.

1555,- excl btw

5x een 30 minuten breaktrough video call waarin we door jouw grootste blokkades en patronen heen breken.

5x een deepdive DNA healing en reading op zielsniveau op jouw grootste life struggles