fbpx

Opleiding tot Intuitive Master Coach

“Geen enkel probleem is te groot om opgelost te worden door onze ziel, de ziel weet de weg naar heling, geleid vanuit het goddelijke, daar waar alles mogelijk is” – Maaike

Wordt DE expert in jouw vakgebied door te leren om feilloos samen te werken met jouw intuïtie. Instant healing, instant transformatie, instant succes gegarandeerd.

Als Intuitive Master weet jij binnen 2 minuten WAT jouw doelgroep of klant nodig heeft om tot de doorbraak te komen met zijn/haar probleem door in te tunen op informatie vanuit een hoger bewustzijn en help jij je klanten niet 1 stap verder maar 10 stappen verder in 1 sessie.

Jij leert de MEEST effectieve en snelle manier om jouw klant op een diep level te helpen met zijn/haar probleem.

Life, kids & business coaching 3.0 in samenwerking met het Universum.

Coaching die zo krachtig is dat vaak iemand in 1 sessie al 10 stappen verder helpt of zelfs het probleem oplost waar iemand al weken/maanden/jaren mee rondloopt. 
En dat allemaal zonder keer op keer weer over hun problemen te hoeven praten zoals bij reguliere therapie. Je hebt aan een half woord genoeg om iemand te kunnen helpen. 
Als Intuitive Master Coach leer je contact maken met de hogere zelf en het onderbewustzijn van jouw klanten en kun je ze helpen om alle blokkades/problemen in het leven en/of business waar ze op vast lopen te helen en los te laten.

Dit wordt de mooiste reis van jouw leven en jouw grootste persoonlijke transformatie. Combineer best of both worlds, ik leer je al mijn unieke hogere zelf transformatie technieken waarmee ik al honderden levens mee heb mogen transformeren en ik leid jou persoonlijk op tot 1 van de beste Intuïtieve Coaches op aarde.

Al het werk dat je vanaf nu voor een ander gaat doen in je coaching doe je ook voor jezelf en alle mensen op de planeet. Wil je werkelijk Quantum Leap stappen vooruit maken in jouw eigen groei? Dan is anderen helpen door middel van deze vorm van coaching echt iets voor jou!

Je duikt diep in de wereld van transformatie vanuit een hoger bewustzijn, transformeer jezelf, transformeer anderen en transformeer uiteindelijk de wereld! The sky is the limit met deze vorm van coaching, je kunt hiermee werkelijk elk probleem oplossen waar je klant mee komt.

De Intuitive Master Coachopleiding start in april 2021. Na aanmelding krijg je direct toegang tot het 9 weekse Awaken Your Inner Superpowers voortraject.