fbpx

Welkom mooie ziel, mijn naam is Maaike van Rheenen, down to earth moeder van 3 kids in een spiritueel jasje met een enorme fascinatie voor het ontdekken hoe het universum en het leven op aarde werkt.

Mijn leven is niet altijd light en bright geweest, ik heb de donkerste kanten van het leven gezien. Na een onveilige jeugd en het opgroeien bij verstandelijk beperkte ouders, geweld en sexueel misbruik volgde een jarenlange struggle met niet gelukkig zijn, zelfsabotage, gebrek aan zelfliefde en eigenwaarde, chronische ziekte, onzekerheid, stress, slaapproblemen, mislukte relaties, burn outs en financiële problemen.

Op een rock bottem moment in mijn leven in 2012 veranderde mijn leven voorgoed toen een handlezeres mij wees op de documentaire over de wet van aantrekking. Na het ontdekken van de wet van aantrekking wist ik precies waarom al deze struggles mij bleven achtervolgen en best of all gaf het mij licht aan het einde van een donkere tunnel.

Mijn leven hoeft dus niet zo zwaar te zijn!

Vanaf die dag heb ik besloten om alles wat ik niet meer wilde in mijn leven te gaan helen en heb ik mij omgeschoold tot expert in de universele wetten, het herprogrammeren van het onderbewustzijn en het reconnecten van mensen met hun hogere zelf/intuïtie.

Ik heb mijzelf geheeld van mijn chronische ziekte, stress, slaapproblemen, geldproblemen, gebrek aan zelfliefde, “ik ben niet goed genoeg” probleem, eetprobleem en nog zoveel meer. Ik manifesteerde al mijn dromen binnen no time, 250.000 inkomen binnen 2 jaar, de liefde van mijn leven, een 3e kindje en alle andere goals op mijn visionbord.

Vanuit mijn ervaring en achtergrond weet ik dat ELK probleem op de lossen is en dat onze geschiedenis zeker onze toekomst niet bepaald, als we bewust de keuze maken om ons gelukkigste leven te manifesteren vanuit onze intuïtie en life purpose.

Ik heb al duizenden mensen mogen helpen, inspireren en begeleiden en weet ik dat ELK probleem op te lossen is en dat geluk, succes, liefde, joy en overvloed op alle gebieden van ons leven ons geboorterecht is.

Je hebt 2 keuzes in het leven, of je bent de passagier en laat je volledig meeslepen door alles wat je overkomt of je gaat op de bestuurdersstoel zitten en je kiest bewust welke richting je op wilt.

Manifesteren doen we altijd, aan jou de keuze of je dit onbewust blijft doen of dat je vanaf nu het leiderschap pakt over jouw eigen leven en bewust gaat voelen en manifesteren wat jouw echt gelukkig maakt.

En vooral: Alles loslaten wat je niet meer wilt in je leven.

Ik heb mijn levenswerk ervan gemaakt om te begrijpen hoe het leven hier op aarde nu eigenlijk werkt, hoe we verbonden zijn met het universum en hoe we onze tijd op aarde in dit leven op de meest leuke, succesvolle en joy-volle manier kunnen doorbrengen.

Vanuit mijn ijzersterke connectie met mijn hoger zelf en het universum breng ik kennis vanuit een hoger bewustzijn naar aarde en help ik anderen naar een lighter brighter life door mijn kennis over te dragen over bewust manifesteren en het leven en ondernemen vanuit je intuïtie en life purpose.

Call it purpose, call it passion, dit is waar ik voor leef.

Lots of love and light, Maaike van Rheenen

15 + 6 =

Spirit School

Jan van Goyenstraat 9

3314HB Dordrecht

WhatsApp: 06-28409065

Info@spiritschool.nl

Kvk: 69956588

Btw-nummer: NL001550852B26